duminică, 20 mai 2012

Pietonii si trotuarele confiscate

Am crezut mereu ca circulatia pietonilor pe spatiul carosabil, dincolo de pericolul de accidente, tine de educatia localnicilor, dar, dupa cum arata trotuarele in comuna noastra, inteleg ca va mai trece muuulta apa pe Barlad pana se va schimba ceva.
In ultimul timp au aparut o serie de lucrari si ca un facut, in loc de mai bine, e din ce in ce mai rau. Daca la asta adaugam faptul ca multi concetateni folosesc spatiul public pentru depozitarea diverselor materiale de constructii (nisip, prundis, lemne), utilaje, marfuri, nesemnalizate corespunzator sau chiar constructii provizorii, nu trebuie sa-mi mai fac probleme despre educatie. Trebuie inceput cu altceva. Este vorba despre exemplul personal, despre cat de gospodari suntem, cat de mult ne pasa de cei din jur si la urma urmei, vorbim despre respect. Fata de vecini, fata de cei care ne tranziteaza comuna si fata de lege.
Materialele de constructii le vedeti la orice pas, mai jos o constructie provizorie pe post de terasa la o bodega, construita pe spatiu public, in curba. Inchipuiti-va unu` pe 3 carari care iti apare exact in fata, chiar daca ai sub limita legala (50km/h) sau un copil care apare in fuga dupa acel paravan.

 Trestiana, iesirea spre Grivita.

Cine o fi dat o astfel de autorizatie?
Autoritatile locale, astea care mai sunt, au ceva de spus?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu